Χρήσιμες πληροφορίες


Προς εξυπηρέτηση των αναγκών των φίλων της ομάδας, θα πρέπει η Λέσχη να γνωρίζει τουλάχιστον 3 μήνες πριν από τον αγώνα (Προθεσμία που δίνει και η ίδια η Arsenal στα Supporters Clubs) ποιος επιθυμεί να τον παρακολουθήσει, ώστε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση των εισιτηρίων.

***Oι προθεσμίες πλέον είναι διαφορετικές στην εποχή του Covid, λόγω πολλών αναβολών, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν.

Παρακαλούμε να είστε σίγουροι για την πρόθεσή σας να αποκτήσετε τα εισιτήρια για να μην εκτεθεί το Supporters Club μας ηθικά και οικονομικά.

Πρέπει δε να τονιστεί ότι:

α) Τα εισιτήρια που θα αποκτηθούν μέσω των ενεργειών του κλαμπ μας, απευθύνονται στα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη. Δες πως να γίνεις μέλος εδώ.

β) Εφόσον υπάρξει αυξημένη ζήτηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

γ) Με την ταυτόχρονη εγγραφή και αίτηση εισιτηρίου για παιχνίδι υψηλής ζήτησης (πχ Arsenal – Tottenham, Arsenal – Man United) δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την εύρεση εισιτηρίου, εκτός αν ο συγκεκριμένος αιτών είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

***Τα αεροπορικά σας μπορείτε να τα κλείσετε άφοβα σε περίπτωση που είστε ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για ένα παιχνίδι χαμηλής ζήτησης. Σε διαφορετική περίπτωση, καλό θα ήταν περιμένετε την έγκριση της Arsenal στα εισιτήρια που έχουμε αιτηθεί.


Να τονιστεί πως από 1/10/2021 το διαβατήριο, κι όχι μόνο η ταυτότητα, είναι πλέον απαραίτητο για το ταξίδι σας στην Αγγλία.


Περισσότερες πληροφορίες ύστερα από την εύρεση του εισιτηρίου:

Μόλις λήξει η προθεσμία για το κάθε παιχνίδι, την οποία δίνει η Arsenal στα Supporters Clubs, τότε εμείς σας ενημερώνουμε εντός λίγων ημερών για την τιμή του εισιτηρίου σε λίρες. Τα παιχνίδια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και με βάση αυτές τιμολογούνται τα εισιτήρια από την Arsenal.

Κατηγορία C: 30-40 λίρες

Κατηγορία B: 50-60 λίρες

Κατηγορία A: 70-100 λίρες

Ένα μήνα πριν το ματς η Arsenal χρεώνει τον λογαριασμό μας με το ποσό των εισιτηρίων. Θα σας ενημερώσουμε για την χρονική στιγμή της δικής σας κατάθεσης, έτσι ώστε να αποφύγουμε τις τυχόν διαφορές στην ισοτιμία.

Συνήθως τα εισιτήρια που αποκτούμε είναι στα blocks 115, 116, 117, 118, 119, 120 αλλά αν είναι παιχνίδι πολύ χαμηλής ζήτησης (League Cup, FA Cup, φιλικά) τότε αυξάνονται οι πιθανότητες και για άλλα blocks.

Μπορείτε να δείτε τη θέα από τις θέσεις που αναγράφονται στο εισιτήριό σας (π.χ. «Block 116 Row 3 Seat 701») κάνοντας κλικ εδώ.

Τέλος, παραλαμβάνετε τα εισιτήριά σας την ημέρα του ματς από τα εκδοτήρια (Collections Office) έξω από το γήπεδο, με την επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου. (Κλικ στις εικόνες για καλύτερη ανάλυση)


ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (Οι ετήσιες συνδρομές καταβάλλονται στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας)

ALPHA BANK

Αριθμός λογαριασμού: 412-002101-078399

ΙΒΑΝ: GR60 0140 4120 4120 0210 1078 399

Όνομα Δικαιούχου: ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΑΜΙΡΑΝ

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας επικοινωνόντας με τον Αμιράν Ματσαρίδης


Στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις | FAQ θα απαντηθούν περισσότερες απορίες σας σχετικά με τα εισιτήρια για τους αγώνες.

Advertisement